Månadsbrev


Höststädning

Hösten närmar sig med stormande steg och snart är det dags för vår årliga höststädning. Vi kommer att komma med mer information när det börjar närma sig. Passa på att lära känna dina nya grannar genom att delta vid städningen den 22 oktober 2022.

 

Tvättstugor

Kom ihåg att du ska se till att tvättstugan är städad tills nästa person kommer och ska tvätta. Det är väldigt tråkigt att få klagomål då medlemmar inte städar efter sig. Det åligger dig att torka rent maskiner, sopa och våt torka golvet, göra rent filter i torkskåpen. Du får gärna torka klart tvätten i 30 minuter efter att tiden är slut men det ska vara rent runt omkring tills nästa medlem kommer!

 

Lokal uthyres

Vill du hyra en lokal eller känner du någon som önskar hyra så finns det en på 38 Kvm. Kontakta styrelsen via mejl eller telefon för mer information går också bra att besöka oss tisdagar mellan 18.00 – 19.00 på Midgårdsvägen 18.

 

Garage

Vi kommer inom en snar framtid att behöva genomföra en service av garageportarna.  Vid det tillfället så måste du flytta ut bilen ur ditt garage.

Du får gärna ställa bilen utanför garaget med ca 2 meter från porten.

Försök att se till att din granne som har sitt garage eller parkeringsplats i närheten kan komma ut från sin plats, så att vi inte hindrar varandra.

Servicen av garageportarna kommer att påbörjas: ca 08.00-09.00

Måndag 26/9 med garage 800-835

Tisdag    27/9 med garage 836-875

Kontakta styrelsen vid frågor om denna service.

 

Styrelsen Brf Hanveden