Tips från styrelsen

Nu faller mörkret snabbare och snabbare och vi tänder allt mer ljus. Vi vill tipsa er om att testa era brandvarnare, samt att det kan vara bra att införskaffa sig en brandfilt eller brandsläckare. Har man inte en brandvarnare så finns det att köpa på till exempel Jula, Clas Ohlson, Kjell&Co för pris från 99:- och uppåt.


Till er som ej har hämtat ut brandvarnare vid tidigare utdelning kan komma och göra det på tisdagar mellan 18-19. Detta gäller endast de som INTE har hämtat ut tidigare, då vi har ett begränsat antal brandvarnare kvar.

 

Tak och fasad

Projektet går bra och det går enligt planen på Bragevägen. På grund av att vädret i Sverige är lite opålitligt så kan de komma att hända att de måste jobba med bygget vissa helger, om nu så är fallet så kommer vi från styrelsen informera er om detta i tid så att ni är medvetna om att det kommer att ske.

 

Elementen

Detta är fortfarande ett pågående projekt, Pipe-mark kommer att komma tillbaka för en slutbesiktning på alla element/radiatorventiler inom kort.

 

Var mån om era grannar

Vi har sedan länge vetat om att våra lägenheter är väldigt lyhörda och vi vill därför att vi är mån om våra grannar och inte väsnas på fel tider på dygnet. Ska man till exempel renovera eller kanske ha en tillställning hemma så kan de vara tacksamt att informera sina grannar om när detta kommer inträffa och hur länge man kommer att hålla på för allas trivsel.


Parkering och garage

Om man vill hyra parkeringsplats eller garage så kontaktar man Fastighetsägarna Service på 08-617 76 00 så hjälper dem till med det.