Städdag 16 oktober

Den 16 oktober kommer vi att inviga hösten med en städdag, alla är självklart välkomna. Vi kommer att grilla tillsammans och se till att vårat fina område förblir fint. Vi håller tummarna att restriktionerna förblir som de är så vi kan få träffa er igen! 


Källargångarna

Lämna ej skräp i källargångarna, på grund av brandsäkerheten så uppmanar vi er att kasta detta skräp korrekt. Se anslagstavlan för information om sophantering och tider vi har container. 


Ombyggnation i din lägenhet

Om ni ska renovera/bygga om i lägenheten så ska ni kontakta styrelsen om detta med en byggplan på vad som ska göras om. Vissa ombyggnationer kräver ett godkännande ifrån styrelsen. Skulle man renovera/bygga om utan styrelsens godkännande så kan man komma att bli återställningsskyldig av arbetet.


Renoveringar av taken.

Vi har påbörjat renovering av tak och fasader på Bragevägen framöver. Byggställningar kommer att monteras runt husfasaden. Detta kommer att ske på samtliga huskroppar, vi kommer att ta en huskropp/länga per år. Har ni frågor om detta så kontakta någon av oss i styrelsen.


Fastighetsboxar

Om ni behöver hjälp med namnbyte på eran box så kontakta gärna någon av styrelsemedlemmarna så ska vi tillsammans lösa detta. Klista gärna ej något på boxarna då vi vill att de ska hålla sig i gott skick så länge vi kan.