Expen

Från 21 juni – 16 augusti kommer vi att ha sommarstängt på expen. Styrelsen kommer till viss del kunna nås på telefonen, eventuellt på mailen.

 

Extra städdag

På grund av att vädret inte var på topp när vi skulle ge oss ut för att städa upp på området så har vi tänkt att 2 juli ge det en till chans, detta är helt frivilligt. Vi kommer att ta ut krattor och andra redskap som man kommer kunna använda.

 

Tvättning av bilar på området

Vi har sett att tvättning av bilar skett i garagen bland annat. Detta är ej tillåtet! Vattnet som rinner av din bil släpper ut är förorenat, de innehåller metaller, oljerester, kemikalier från bilvårdsmedel med mera och är skadligt för människan, djuren och miljön.

 

Grannsamverkan

Det förekommer stölder ur och från bilar på områden runt om oss och även på vårt område så ta gärna en extra minut och kika ut mot parkeringarna och rapportera gärna om ni ser något suspekt. Eventuellt kontakta polis om man ser en pågående akt.

 

Årsstämman

Kom igår att 30 maj är årsstämman, nu är det inte långt kvar. Ni är varmt välkomna!


Telefon

Vi har nu inskaffat en telefon som kommer vara den man ringer för att kontakta styrelsen för frågor, hjälp mm. Den kommer att vara aktiv fr.om 19/4. Mailen går lika bra att kontakta oss på också.

Numret till telefonen är: 073-255 3122