Hyrorna

Det kommer inte att skickas ut några räkningar till er boende i brevlådan om ni inte har ringt till Fastighetsägarna och informerat om att ni vill fortsätta få dem som vanligt. Nu kommer det automatiskt i den nya appen för Fastighetsägarna, vilket innebär att ni måste aktivt gå in och betala den med Mobilt BankID. Läs informationen som finns i trapphuset och på det bladet som samtliga boende fått i sin brevlåda. 


Soprummen

Det finns information på insidan av soprummen om vad som är tillåtet att slänga i soporna. Kartonger, grillar och liknande är EJ TILLÅTET att slänga i soprummen.


Matning av djur inom bostadsområdet

Det är INTE tillåtet att lägga ut/slänga ut mat till fåglar eller andra djur. Vi håller på och bekämpar råttor inom området. 


Posten/postboxarna

Om du som medlem är över 80 år gammal och har väldiga svårigheter att ta dig ut eller medlemmar som har ett funktionshinder och behöver få din post till dörren.


Då kontaktar man PostNords kundtjänst 0771-333310 och informera dem om vad ditt funktionshinder innebär. De kommer då att starta ett ärende för att överlägga att du får posten till din dörr istället.


Tvättstugorna

Vi har fått in klagomål på att samtliga tvättstugor inte sköts som de ska. Vi uppmanar er att ta lite extra tid till att städa undan efter er, ett städschema finns uppsatt i våra tvättstugor. Detta är för allas skull, alla blir gladare av ha rena tvättstugor. Tack på förhand!


Källargångarna

Lämna ej skräp i källargångarna, på grund av brandsäkerheten så uppmanar vi er att kasta detta skräp korrekt. Se anslagstavlan för information om sophantering och tider vi har container. 


Ombyggnation i din lägenhet

Om ni ska renovera/bygga om i lägenheten så ska ni kontakta styrelsen om detta med en byggplan på vad som ska göras om. Vissa ombyggnationer kräver ett godkännande ifrån styrelsen. Skulle man renovera/bygga om utan styrelsens godkännande så kan man komma att bli återställningsskyldig av arbetet.Fastighetsboxar

Om ni behöver hjälp med namnbyte på eran box så kontakta gärna någon av styrelsemedlemmarna så ska vi tillsammans lösa detta. Klista gärna ej något på boxarna då vi vill att de ska hålla sig i gott skick så länge vi kan.