BRF HANVEDEN 1


INFORMATION TILL DE BOENDE

2020-10-10


Mellan den 9-13 november 2020, kommer det att genomföras besiktning av samtliga lägenheter. Om ni inte är hemma så ber vi er att sätta en nyckel i tuben. Ytterligare information kommer att skickas ut till varje lägenhetsinnerhavare.


Parkeringsplatser

Parkeringplatser kommer att stängas av vid breddning, entrepenören kommer att återkomma med mer information om när detta blir av, samt en tidplan. Inriktning mot oktober/november 2020.


Tänk på din granne

Det är EJ TILLÅTET att skaka mattor och sängkläder från fönster och balkonger.


Höststädning

Den 10 oktober samlas vi på gården och har en gemensam höststädning. Ni som har cyklar i förråden måste märka upp dem. Omärkta cyklar kommer att tas bort och förvaras i 6 månader innan vi kasserar dessa.


Matning av djur inom bostadsområdet

Det är INTE tillåtet att lägga ut/slänga ut mat till fåglar eller andra djur. Vi håller på och bekämpar råttor inom området.


Portar

Det pågår ett arbete med en alternativ lösning av stängda portar. Vi återkommer så snart vi har ytterligare information.


TV/Bredband

Påminnelse till Er som inte hämtat er utrustning. Välkomna att hämta den på tisdagar mellan kl 18-19 på expeditionen. 


Riksnet har ej längre ansvar för vårat bredband. Vid eventuella fel, vänligen kontakta Halebop via deras chatt på deras hemsida.


Tvättstugor

När ni har tvättat klar i tvättstugorna åligger det den som har tvättstugan att göra rent innan nästa person kommer. Det innebär att maskiner ska torkas av, golv ska sopas och skuras, filtren ska rengöras i torktumlare och i torkskåp.


Ombyggnad av lägenheter

Vid ombyggnad av lägenheter, så behöver Ni kontakta styrelsen när det gäller större förändringar. (ej golvläggning och liknande. Läs gärna våra stadgar på hemsidan Brfhanveden1. Om ni behöver en papperskopia så står vi till förfogande att hjälpa er med det.


Om DU gör en större renovering i DIN lägenhet utan godkännande av BRF Hanveden1:s styrelse, kan du komma att bli skyldig att återställa renoveringen. Kontakta styrelsen snarast vid planer om större renoveringar.


Soprummen

Det finns information på insidan av soprummen om vad som är tillåtet att slänga i soporna. Kartonger, grillar och liknande är EJ TILLÅTET att slänga i soprummen.


Parkering av fordon

Det är förbjudet att parkera sitt fordon framför portar och utmed husfasaderna. Vi ser en ökad otillåten parkering inom vår förening. Tänk på att olika räddningstjänster kan behöva fri väg.


Besiktning av balkonger vid försäljning

I höst kommer vi att återinföra besiktning av balkonger i samband med försäljning av lägenhet. Läs information som gäller för våra balkonger på hemsidan.


Nya grillar på gården

Läs gärna skötselråd av grillarna och vad som åligger dig som användare av grillarna. Information kommer att finnas vid pergolan och på föreningens hemsida.Brf Hanveden 1