BRF HANVEDEN 1


INFORMATION TILL DE BOENDE

2020-11-18


Läs gärna uppsatt lappar om information om vad som är på gång inom föreningen


Besiktning av fönster, balkongdörr och fönsterbrädor genomförs av Silver Byggkonsulter.
Mellan den 9-13 november 2020, kommer det att genomföras besiktning av samtliga lägenheter. Om ni inte är hemma så ber vi er att sätta nyckel i tuben.

Ytterligare informationkommer att skickas ut till varje lägenhetsinnehavare.

 

Undercentraler
Arbete pågår fram till vecka 53.


Parkeringsplatser

Breddning av parkeringsplatser påbörjas under vecka 45.

Var observant och flytta DIN bil så snart entreprenören kontaktar dig. 


Portar

I slutet på november kommer vi att ställa om låsen till portarna,

dom kommer då att låsas ca klockan 17:00.


Ombyggnad av lägenheter

Vid ombyggnationer av din lägenhet så behöver man ta kontakt med styrelsen när det gäller större förändringar. (ej golvläggning och liknande. Läs gärna våra stadgar på hemsidan Brfhanveden1.


Om ni behöver en papperskopia så står vi till förfogande att hjälpa er med det.


Om DU gör en större renovering i DIN lägenhet utan godkännande av BRF Hanveden1:s styrelse, kan du komma att bli skyldig att återställa renoveringen. Kontakta styrelsen snarast vid planer om större renoveringar.


Soprummen

Det finns information på insidan av soprummen om vad som är tillåtet att slänga i soporna. Kartonger, grillar och liknande är EJ TILLÅTET att slänga i soprummen.


Parkering av fordon

Det är förbjudet att parkera sitt fordon framför portar och utmed husfasaderna. Vi ser en ökad otillåten parkering inom vår förening. Tänk på att olika räddningstjänster kan behöva fri väg.


TV/Bredband

Påminnelse till er som inte hämtat er utrustning ni är välkomna att hämta den på tisdagar mellan kl 18-19 på expeditionen. 


Riksnet har ej längre ansvar för vårat bredband. Vid eventuella fel, vänligen kontakta Halebop via deras chatt på deras hemsida.


Tvättstugor

När ni har tvättat klar i tvättstugorna åligger det den som har bokat tvättstugan att göra rent innan nästa person kommer. Det innebär att maskiner ska torkas av, golv ska sopas och skuras, filtren ska rengöras i torktumlare och i torkskåp.


Matning av djur inom bostadsområdet

Det är INTE tillåtet att lägga ut/slänga ut mat till fåglar eller andra djur. Vi håller på och bekämpar råttor inom området.


Tänk på din granne

Det är EJ TILLÅTET att skaka mattor och sängkläder från fönster och balkonger.


Brf Hanveden 1